Aldente

Faglig sterk, erfaren AD?

Faglig sterk, erfaren AD?

Aldente skal styrke laget med en dyktig art director. 

Du er en utforskende, erfaren og dyktig art director, selvfølgelig i både digitale og analoge flater. Du liker å jobbe i team, skape nye løsninger og dele kunnskap. Du har stor lidenskap for faget og hva det kan gjøre for samfunnet vårt. Relevant utdannelse er en selvfølge, i tillegg til at du holder deg faglig løpende oppdatert. Du deler vår visjon og våre verdier. 

Du får konkurransedyktig lønn, felles bonus ved oppnådd mål, individuell utviklingsplan med jevnlig oppfølging og ikke minst en hektisk og morsom arbeidshverdag.

Om Aldente

Vår kjernekompetanse i dag er å utvikle målrettede kreative kommunikasjonskonsepter som bidrar til å styrke merkevarer, nå hårete mål og skape bevegelse i brede eller spisse målgrupper. Dette oppnår vi ved å jobbe tett, lyttende, utforskende, faglig ambisiøst sammen, over tid. Hos oss finner du rådgivning, konseptutvikling, analog og digital design, strategi, innholdsproduksjon og drift av sosiale medier. 

Aldente har i en årrekke jobbet etter en visjon om å skape bevegelse for oppdragsgivere som ser lenger enn sin egen generasjon. Vi vet at målrettet og utforskende markedsføring og kommunikasjonsarbeid virker, og ønsker i kraft av vårt fag å påvirke i bærekraftig retning. Våre nei har derfor vært viktigere enn våre ja. 

Å jobbe for og med private og offentlige selskap som vil bygge samfunn, ivareta naturen, ivareta verdier for dem som kommer etter, er dobbelt fantastisk: Vi bruker faget vårt for hva det er verd og vi jobber i tråd med våre verdier. Begge deler i evig utvikling, fordypning, utfordring.

Vi er opptatt av å være en positiv pådriver i bransjen både internt og eksternt og har derfor tatt initiativ til en ressursgruppe for kreative, kommersielle næringer i regionen. Aldente er også medlem i Kreativt Forum, Norges største bransjeorganisasjon. 


Send cv og kort søknad til Kristin Koll snarest, sammen med relevante jobbreferanser. Har du spørsmål til stillingen, kan du forsøke å nå Kristin på 930 31 052. 


Ny nettside

Ny nettside

Trenger du ny nettside? Svaret kommer helt an på hvem du er og hvilken jobb den nye nettsiden skal gjøre for deg. Likevel finnes det noen viktige ting du absolutt bør ha på plass:

God jul fra Aldente - til noen andre!

God jul fra Aldente - til noen andre!

Vår julehilsen til gode samarbeidspartnere, oppdragsgivere og andre venner av Aldente er nemlig, i år – som i fjor – å gi noen andre en ekstra god jul.

Si hei til Melinda!

Si hei til Melinda!

Vår nye prosjektleder – hurra­ –  kommer til Aldente fra Solastranden gård, hvor hun har vært daglig leder i en årrekke. Før det var hun salgs- og markedsansvarlig på AMFI Madla, så Melinda vet alt om hva kundene våre EGENTLIG trenger – hun har jo vært der selv! I tillegg har hun bachelor i økonomi og administrasjon, master i ledelse fra BI og svart belte i planer, systemer og budsjettkontroll. Vi er så glade!