Aldente

God jul fra Aldente - til noen andre!

God jul fra Aldente - til noen andre!

Vår julehilsen til gode samarbeidspartnere, oppdragsgivere og andre venner av Aldente er nemlig, i år – som i fjor – å gi noen andre en ekstra god jul.

Gi en jul er et fantastisk prosjekt hvor vi som har mer enn nok, kan bidra til at noen andre får en litt hyggeligere jul enn de kanskje ellers ville hatt. 

Sammen med vår kjære nabo Ostehuset har vi gitt julemat, godterier og gaver til en familie et sted i Stavanger. Dermed er det ekstra hyggelig å si: God jul, alle sammen!

Aldente holder stengt fra og med fredag 22. desember til over nyttår. Ha en kjempefin feiring, så snakkes vi 2. januar 2018!


Ny nettside

Ny nettside

Trenger du ny nettside? Svaret kommer helt an på hvem du er og hvilken jobb den nye nettsiden skal gjøre for deg. Likevel finnes det noen viktige ting du absolutt bør ha på plass:

Si hei til Melinda!

Si hei til Melinda!

Vår nye prosjektleder – hurra­ –  kommer til Aldente fra Solastranden gård, hvor hun har vært daglig leder i en årrekke. Før det var hun salgs- og markedsansvarlig på AMFI Madla, så Melinda vet alt om hva kundene våre EGENTLIG trenger – hun har jo vært der selv! I tillegg har hun bachelor i økonomi og administrasjon, master i ledelse fra BI og svart belte i planer, systemer og budsjettkontroll. Vi er så glade!