Aldente

Gratulerer Bate!

Gratulerer Bate!

Fantastiske resultater på merkekjennskap

"Hva er MÅLET med dette? Og hvordan skal vi vite at vi har nådd det?" Dette er to av de viktigste spørsmålene vi stiller våre oppdragsgivere når vi starter på en jobb. Målet er å nå målet. Lykken er å overgå det.

Da Stavanger boligbyggelag i fjor slo seg sammen med Sandnes og ble Bate Boligbyggelag, hadde de et mål om en merkekjennskap på 10-20 % i løpet av det første året. Resultatet? 32 %! Vi bøyer oss i støvet og er glade for å få bidra på det vi er gode på. Se noe av det her.


Ny nettside? Velg mellom tre ulike pakker

Ny nettside? Velg mellom tre ulike pakker

Nettsider kan selvsagt variere enormt i størrelse, design og tekniske krav. For å gjøre det enklere for deg å komme i gang med ny nettside, har vi laget tre pakker: En god nettside, En veldig god nettside og En super nettside.

Trenger du ny nettside?

Trenger du ny nettside?

Svaret kommer helt an på hvem du er og hvilken jobb den nye nettsiden skal gjøre for deg. Likevel finnes det noen viktige ting du absolutt bør ha på plass:

Kommunikasjon som skaper bevegelse

Kommunikasjon som skaper bevegelse

–Hva er Aldente gode på? Hvordan jobber dere? Hvorfor skal jeg velge Aldente?

Vær så god: 32 sider om hva vi kan, hvordan vi gjør det, hva vi har gjort før og hva oppdragsgiverne våre synes om den jobben vi har gjort. Noe av det finner du på al-dente.no men ikke alt – så ta gjerne en kikk!