Aldente

Lyst til å bli den nye prosjektlederen vår?

Lyst til å bli den nye prosjektlederen vår?

Vi trenger en erfaren prosjektleder med kaldt hode og varmt hjerte.

Vi er i en privilegert situasjon med utrolig spennende oppdrag og høy aktivitet. For å fortsatt kunne jobbe smidig og effektivt internt og overfor kunde, trenger vi nå å styrke teamet med en solid og erfaren prosjektleder.

Den nye på teamet vårt må kunne holde hodet kaldt, blikket fast og ha et varmt hjerte i et travelt og skapende miljø sammen med engasjerte kreative mennesker. Og for oss er bærekraft mer enn ord. Det må det også være for deg. Les mer på Finn.

Illustrasjon: Anette Moi


Ny nettside

Ny nettside

Trenger du ny nettside? Svaret kommer helt an på hvem du er og hvilken jobb den nye nettsiden skal gjøre for deg. Likevel finnes det noen viktige ting du absolutt bør ha på plass:

God jul fra Aldente - til noen andre!

God jul fra Aldente - til noen andre!

Vår julehilsen til gode samarbeidspartnere, oppdragsgivere og andre venner av Aldente er nemlig, i år – som i fjor – å gi noen andre en ekstra god jul.

Si hei til Melinda!

Si hei til Melinda!

Vår nye prosjektleder – hurra­ –  kommer til Aldente fra Solastranden gård, hvor hun har vært daglig leder i en årrekke. Før det var hun salgs- og markedsansvarlig på AMFI Madla, så Melinda vet alt om hva kundene våre EGENTLIG trenger – hun har jo vært der selv! I tillegg har hun bachelor i økonomi og administrasjon, master i ledelse fra BI og svart belte i planer, systemer og budsjettkontroll. Vi er så glade!