Aldente

Lyst til å bli den nye prosjektlederen vår?

Lyst til å bli den nye prosjektlederen vår?

Vi trenger en erfaren prosjektleder med kaldt hode og varmt hjerte.

Vi er i en privilegert situasjon med utrolig spennende oppdrag og høy aktivitet. For å fortsatt kunne jobbe smidig og effektivt internt og overfor kunde, trenger vi nå å styrke teamet med en solid og erfaren prosjektleder.

Den nye på teamet vårt må kunne holde hodet kaldt, blikket fast og ha et varmt hjerte i et travelt og skapende miljø sammen med engasjerte kreative mennesker. Og for oss er bærekraft mer enn ord. Det må det også være for deg. Les mer på Finn.

Illustrasjon: Anette Moi


Si hei til Melinda!

Si hei til Melinda!

Vår nye prosjektleder – hurra­ –  kommer til Aldente fra Solastranden gård, hvor hun har vært daglig leder i en årrekke. Før det var hun salgs- og markedsansvarlig på AMFI Madla, så Melinda vet alt om hva kundene våre EGENTLIG trenger – hun har jo vært der selv! I tillegg har hun bachelor i økonomi og administrasjon, master i ledelse fra BI og svart belte i planer, systemer og budsjettkontroll. Vi er så glade!

God jul fra Aldente - til noen andre!

God jul fra Aldente - til noen andre!

Vår julehilsen til gode samarbeidspartnere, oppdragsgivere og andre venner av Aldente er nemlig, i år – som i fjor – å gi noen andre en ekstra god jul.