Aldente

Medlem i Kreativt Forum

Medlem i Kreativt Forum

Reklamebransjens viktigste nasjonale bransjeforening

Aldente inngår i disse dager medlemskap i Kreativt Forum, som ett av i alt fire medlemsbyråer i Stavanger. (Fasett, Melvær & Lien og procontra er også medlemmer eller på vei til å bli medlem.) Kreativt Forum er reklamebransjens viktigste nasjonale bransjeforening, med mål om å flytte grenser for verdiskapning gjennom idékraft.

Medlemskapet krever at minst én ansatt hos oss RRA-sertifiseres ( = ReklameRettslig Ansvarlig) og innebærer ellers løpende faglig kompetanseheving innen blant annet mediestrategisk rådgivning, med fokus på integrert markedskommunikasjon/digitale flater.

Vår intensjon for å melde oss inn er et ønske om å bidra til økt fokus på faget og den verdiskapingen bransjen utgjør i vår region. Vi gleder oss til å bli stadig bedre gjennom gode diskusjoner, faglig oppdatering og inspirerende utveksling med noen av landets beste kommunikatører.

Kreativt Forum er tilsluttet EACA - The European Accociation of Creative Agencies.

Les mer om Kreativt Forum.


Fra venstre: Kristin fra Aldente, Benedikte fra Kreativt Forum og Sanda fra Melvær & Lien

Ny nettside? Velg mellom tre ulike pakker

Ny nettside? Velg mellom tre ulike pakker

Nettsider kan selvsagt variere enormt i størrelse, design og tekniske krav. For å gjøre det enklere for deg å komme i gang med ny nettside, har vi laget tre pakker: En god nettside, En veldig god nettside og En super nettside.

Trenger du ny nettside?

Trenger du ny nettside?

Svaret kommer helt an på hvem du er og hvilken jobb den nye nettsiden skal gjøre for deg. Likevel finnes det noen viktige ting du absolutt bør ha på plass:

Kommunikasjon som skaper bevegelse

Kommunikasjon som skaper bevegelse

–Hva er Aldente gode på? Hvordan jobber dere? Hvorfor skal jeg velge Aldente?

Vær så god: 32 sider om hva vi kan, hvordan vi gjør det, hva vi har gjort før og hva oppdragsgiverne våre synes om den jobben vi har gjort. Noe av det finner du på al-dente.no men ikke alt – så ta gjerne en kikk!