Aldente

Nå trenger vi AD!

Nå trenger vi AD!

Du er erfaren, dyktig og lidenskapelig opptatt av fag og bærekraft.

Bak deg har du solid erfaring og kreative, slitesterke konsepter som har gitt målbare resultater for store og små kunder. Foran deg har du et langsiktig perspektiv og vilje til å utvikle deg og Aldente sammen med oss.

 

For Aldente er så mye mer enn en jobb. Det er kreativ lidenskap, det er en driv etter å bidra for oppdragsgivere som ser lengre enn sin egen generasjon, og det er mange av byens fineste oppdragsgivere med like fine prosjekter, mål og muligheter.

Aldente er aldri kjedelig. Og det er mer enn 8-16. Av og til ikke bare av og til.

 

Vi har tette bånd og dyp respekt for dem vi samarbeider med i bransjen vår, og er på den måten mye mer enn bare oss selv.

Du finner oss i øst, i verdens fineste lokaler, med fantastisk utsikt til sjefen vår: Naturen!

Er du en AD med guts, erfaring, grønt hjerte og stolte jobber bak deg – og mulighet for å begynne medio mai? Send dine beste jobber og noen ord om deg selv til Janne. Har du spørsmål til stillingen, kan du ringe Kristin på 930 31 052. Søknadsfrist søndag 10. februar 2019. 


Ny nettside? Velg mellom tre ulike pakker

Ny nettside? Velg mellom tre ulike pakker

Nettsider kan selvsagt variere enormt i størrelse, design og tekniske krav. For å gjøre det enklere for deg å komme i gang med ny nettside, har vi laget tre pakker: En god nettside, En veldig god nettside og En super nettside.

Trenger du ny nettside?

Trenger du ny nettside?

Svaret kommer helt an på hvem du er og hvilken jobb den nye nettsiden skal gjøre for deg. Likevel finnes det noen viktige ting du absolutt bør ha på plass:

Kommunikasjon som skaper bevegelse

Kommunikasjon som skaper bevegelse

–Hva er Aldente gode på? Hvordan jobber dere? Hvorfor skal jeg velge Aldente?

Vær så god: 32 sider om hva vi kan, hvordan vi gjør det, hva vi har gjort før og hva oppdragsgiverne våre synes om den jobben vi har gjort. Noe av det finner du på al-dente.no men ikke alt – så ta gjerne en kikk!