Aldente

En fortelling om teknologisk samarbeid

En fortelling om teknologisk samarbeid

fortalt ved å brennemerke tre
baker hughes norge

Bakgrunn

Årets tema for teknodagen var Collaboration. Bakgrunnen var at selskapet ønsker å imøtekomme bransjens krav til effektivisering og kostnadsfokus ved å by på tettere samarbeid med kunden og samarbeidspartnerne i arbeidsprosessene. Ved tett samarbeid kan løsninger utvikles raskere uten at det går ut over kvaliteten. Det var også et ønske om at arrangementet skulle signalisere nøkternhet – ikke luksus og overdrevent pengebruk.

Løsning

Vi tok utgangspunkt i treplater, de fire elementene jord, luft, ild og vann samt svijern for merking av treet. Preg i tre med svijern er et kjent grep ”på gulvet” i industrien. Elementene jord, luft, ild og vann ligger til grunn for hele industrien, det overskuddet vi henter fra naturen.

Enkle hvite lapper ble limt på treet, integrert i flaggene og brukt til skilting over inngangen til Stavanger Konserthus, hvor arrangementet fant sted. Et ujålet, back-to-basic konsept. De fire elementene ble også benyttet i animasjon for å skape en dramatisering av begrepet collaboration – hvordan vi kobler oss sammen, skaper nye konstellasjoner, utvider grupper, skifter fokus, treffer nye mennesker og tanker og løser nye oppgaver.


2000 DM-er får frimerke

før de sendes i posten. 

Tresider må også være responsive, selvsagt. 

Velkommen til årets Baker Hughes Techno!

Registrer deg her. 

Animert collaboration.