Aldente

It’s waterful!

It’s waterful!

Overbyggende konsept for reiselivsnæringen i Rogaland, Etne, Sveio og Sirdal
reiseliv sørvest

Bakgrunn

Det finnes fantastisk mange flotte store og små opplevelser i regionen. Svømme, rafte, surfe, seile, stupe. Topptur, slalåm, langrenn – kakaopause. Langs strendene, over snødekte fjell, i et lite sommervarmt fjellvann, mens du øyhopper eller fra en brølende foss. Som snø, bølgesprut, duskregn, morgentåke – eller isbiter. Fra vikingenes tid, eller rett fra bekken. Fornybar energi, eller energi til å gå over den siste kneika: Det handler om én ting vi har til felles her i regionen: Vannet. I alle mulige former.

Løsning

It’s waterful! En hektisk uke i desember filmet vi ulike opplevelser fulle av vann over hele det aktuelle området. Spørsmålet er «hvordan vil du ha vannet ditt?». Mulighetene er mange.

Tidlig i februar slapp de tre destinasjonsselskapene en fristende smakebit på den nye filmen sin i sosiale medier, sammen med en invitasjon til premieren om et par dager – samme sted. Husk å ha klart et glass iskaldt vann.

Premieredagen ble det avholdt pressekonferanse på 3 utvalgte steder samtidig: Stavanger Konserthus, Nordvegen Historiesenter på Avaldsnes og Hjelmeland Spa-Hotell og Velvære. Konseptet – It’s waterful – ble avslørt, filmen ble vist og kampanjen var i gang. Samtidig ble den sluppet på alle tilgjengelige digitale flater og sosiale medier. Konseptet og samarbeidet er ennå ferskt, men vi gleder oss til å ta kampanjen videre i flere flater i tiden som kommer.

Filmen og ideen bak er gjort i veldig nært og veldig godt samarbeid med Moxey og Sweet Music.

Animasjon av logo: Marius Venn 


How would you like your water?

Sosiale medier er selvsagt en svært viktig flate, både på teasing i forkant, ved lansering og ikke minst når turistene selv skal oppleve regionen.

Regionens aller største severdighet på forsiden av turistbrosjyren.

Lansering med pressekonferanse på Stavanger Konserthus, Nordvegen Historiesenter på Avaldsnes og Hjelmeland Spa-Hotell og Velvære. 

Serveringen ga seg selv.

How would you like your water? On your cap - or in a cup?