Aldente

Praktiske verktøy og modeller – forbedringer som varer

Praktiske verktøy og modeller – forbedringer som varer

Design og utvikling av nettside for lederutviklingsselskapet Raadvill
raadvill

Bakgrunn

Etter å ha vært Arild på Kvernaland og Erik på Finnøy siden starten i 2004, kom Per Kristian – PK – inn i Raadvill i 2018. De tre har alle sammen lang erfaring som ledere fra ulike bransjer, en erfaring de tar med seg inn i jobben med, i følge dem selv, en usminket, ydmyk form for lederutvikling. Ved hjelp av egenutviklede modeller og verktøy, basert på lang erfaring, hjelper de alt fra enkeltpersoner til selskaper med mange tusen ansatte med å nå sine mål og bli sterkere som organisasjon. 

Erik og Arild har lenge foretrukket personlig kontakt, jungeltelegraf og direkte henvendelser som salgsverktøy. Etter hvert så de likevel behovet for en oppdatert nettside som kunne bidra til å gjøre salgsarbeidet enklere. Den nye siden skulle også ivareta e-læringsløsingen som var kommet til siden sist. 

Lederutvikling er et univers preget av mange ord og luftige formuleringer. Raadvill er ikke sånn. De er direkte som typer, og verktøyene de tilbyr er konkrete og fører til varige endringer. Uttrykket er håndtegnet, ujålete, usminket. Denne egenarten og fordelen var det viktig å kommunisere ut til markedet. 

Løsning

En leder er aldri ferdig, verken utlært eller når det kommer til utfordringer. Når du har nådd den ene fjelltoppen, finner du alltid en ny som må forseres. Raadvills modeller og verktøy gjør det enklere for både leder og ansatte å navigere på turen. 

Reisen er tegnet med en røff strek, som følger besøkende på siden. Få, tydelige menypunkter gjør det enkelt å forstå hva Raadvill tilbyr. Raadvill ville gjerne selv skrive, endre og legge til tekster på siden. De ønsket også muligheten for å enkelt kunne utvide med både mer innhold og en blogg etter hvert. Siden er derfor bygget på en teknisk løsning som gjør det enkelt for dem å selv endre innholdet. Innsikt viser at opplæringsavdelingen i større bedrifter ofte mangler kunnskap om og innsikt i tilbud som finnes innen ledertrening og organisasjonsutvikling. Delingsfunksjonen er derfor lagt stor vekt på på Raadvills nye side, for å gjøre det enklere for ansatte i en bedrift å videreformidle Raadvills tilbud til de rette beslutningstakerne.

Raadvill.no

​Programmering: Kodeks
Illustrasjon: Håvard Legreid
Foto: Tom Haga


Gjennom hele nettsiden følger du en tusjtegnet fjellrekke som forteller noe om menypunktet du besøker.