Aldente

Bakgrunn

Stavangers lengstsittende ordfører noensinne, Leif Johan Sevland fra Høyre, tok etter 16 år ikke gjenvalg i 2011. Stavanger Høyre måtte fortelle velgerne at det ikke hadde betydning: De var fremdeles sultne på å jobbe for byen, de hadde det samme sterke laget som før, de var fremdeles det lyseblå Folke-Høyre og arvtakeren, Christine Sagen Helgø, var et trygt og godt valg som Stavangers neste ordfører.

Løsning

Noe ingen andre partier i Stavanger kunne laget, og som bekreftet hvem som var størst, uten å bli arrogant: Et magasin som skilte seg fra valgkampmaset og lot folk bli virkelig kjent med politikken, planene og menneskene.
Stavanger Høyre hadde lenge delt ut boller på stands og aksjoner. Bolleposene kledde vi med rett på sak-budskap og brukte som bærende grafisk element i alt materiellet. 

På kino møtte velgerne kandidatene i en litt mer uhøytidelig setting enn på det obligatoriske partiprogrammet de fant i postkassen.

Resultat

Tilbakemeldingene kom raskt: Både magasin og bolleposer gjorde det enklere å drive valgkamp. Valgresultatet viste oppgang i Rogaland og Christine Sagen Helgø er i dag ordfører i Stavanger.


Bli litt bedre kjent med oss!

En liten påminnelse på telefonen fra partiet som er så stort at de kan tillate seg å være rause. 

Blå budskap på bolleposer 

Kinoreklame