Aldente

Velkommen til Stavanger – hele året, faktisk.

Velkommen til Stavanger – hele året, faktisk.

Destinasjonskampanje for Visit Region Stavanger
region stavanger

Bakgrunn

Visit Stavanger-regionen med sine 13 kommuner og 200 medlemmer ønsker besøk! Av mennesker som liker både å ta seg ut på fjellet, bølgene, golfbanen, i fjordene - for deretter å nyte: utsikt, lyset, hverandre, god mat og deilige senger - når de skal på weekendtur. Ønsker man i tillegg kort avstand til det hele, ja, hva er vel mer perfekt enn vår vakre region? 

Aldente fikk oppgaven med å lage en liten kampanje som skulle nettopp inspirere og skape reiselyst til Region Stavanger og regionens 13 kommuner høsten og vinteren 2020/21. 
Målgruppen er venner, par og vennepar når de skal på weekendtur. Kortreist og fullt av gode opplevelser. 

Løsning

En drømmeoppgave for Aldente (hva er det å ikke elske, i vår fantastiske region?) og ikke minst vår nye arbeidsform, hvor vi setter sammen unike team av dyktige personer helt fra starten av et prosjektet; denne gangen Aldente, Elin Sola og Moxey. I tillegg har Kodeks bidratt med programmering av kampanjeside og Aukar med synlighet på nettet.

Kampanjen består av film med dyktige Per Kjerstad som forteller at det er kort avstand mellom kontrastfulle naturopplevelser, matglede og kultur - alt på en helg: It´s waterful! En ny artikkel på kampanjesiden Norgesferien i Stavanger-regionen som inspirerer og frister med tips til ting du kan gjøre og oppleve i Stavanger-regionen i løpet av en helg, samt google ADs- og sosiale medier plan for høst- og vinteren 2020/21.

Takk til Bob stylister, Platou, Odd Standard, Boretunet, Bryne Kro Hotell, Figgjo, iUll, Boretunet, Eilert Sundt Hotel og Stavanger Kunstmuseum som også har bidratt!! 


Nei, du trenger ikke være født i Stavanger-regionen for å kunne sette pris på opplevelser og omgivelser.

Kampanjesiden for It's waterful og Norgesferien i Stavanger-regionen

La deg inspirere til en helg i Stavanger: artikkel om tips til ting du kan gjøre og oppleve i Stavanger-regionen, inkludert restauranter, surfing, golf, friluftsliv, hotell, transport og kultur.