Aldente

Alt for mange påmeldte!

Alt for mange påmeldte!

Hvem gidder å bruke kvelden på et seminar om bærekraftige boformer? Ganske mange, visst.
kruse smith eiendom

Bakgrunn

Helen & Hard og Kruse Smith Eiendom ville få i gang en debatt om hvordan vi bor. Samtidig ville de ha tak i de riktige menneskene for Vindmøllebakken, et pilotprosjekt for en ny, bærekraftig boform basert på Gaining by Sharing-modellen. Forumet var et seminar, nå gjaldt det bare å få ut budskapet. Til så mange som mulig, men også til de riktige menneskene. Konkrete mål var 80 påmeldte til seminaret og 16 som gjerne ville være med videre til pilotprosjektet. 

Løsning

En pdf-invitasjon sendt på mail ville vært enkelt. Men ville det virke, blant alle andre masseutsendelser vi får i innboksen? Vi endte på en enkel film som lett kunne deles i ulike nettverk, en like enkel web og litt annonsering på finn.no. Et røft uttrykk underbygde prosjektets prosessbaserte form, og samtalen på filmen imøtegår de fordommer og spørsmål de fleste av oss har om bofellesskap. På nettsiden var det enkelt å publisere nyheter og oppdatering er om arbeidet. Filmen lagde vi sammen med Nils Petter Devold Midtun, mens Last Friday hjalp oss med nettsiden

Resultat

Glade arrangører måtte flytte seminaret til større lokaler på grunn av stor pågang. 180 registrerte deltagere, nærmere bestemt. 34 av disse meldte seg interesserte i å være med videre til Vindmøllebakken. 

God mediedekning både før og etter seminaret.


Nettsidene til Vindmøllebakken