Aldente

Aldente Reklamebyrå
Aldentes visjon er å skape engasjerende kommunikasjon
for oppdragsgivere som ivaretar ressursene for dem som kommer etter oss.

​​Aldente løser kommunikasjonsoppgaver for oppdragsgivere som ser lengre enn sin egen generasjon. Store kampanjer og kundeforhold som varer og styrkes gjennom år, eller litt hjelp på veien mot målet. Sosiale medier, ny logo eller en annonse i papiravisen: Vi jobber like lett innen alle flater – målet vårt er å nå målet ditt.

Vi har valgt å rendyrke konseptutvikling- og kommunikasjonskompetansen. Trenger vi kompetanse vi ikke har selv, samarbeider vi med flinke folk innen et stort nettverk. Å fasilitere og lede samarbeidsgrupper eller workshops er vi drevne på, og vi jobber godt med andre, hvis en jobb blir bedre av flere på laget. 

De gode løsningene skaper vi gjennom å lytte og utforske, utvikle oss og være tilstede, både i forhold til faget vår og verden forøvrig. 

Aldente er medlem i Kreativt Forum, reklamebransjens viktigste nasjonale bransjeforening. Medlemskapet krever RRA-sertifisering (ReklameRettslig Ansvarlig) og innebærer ellers løpende faglig kompetanseheving innen mediestrategisk rådgivning og integrert markedskommunikasjon.

Kristin Koll

Kristin Koll

byråleder, markedsrådgiver og art director +47 930 31 052 linkedin
Janne Norheim

Janne Norheim

art director og markedsrådgiver +47 991 61 946 linkedin
Linda Gudmestad

Linda Gudmestad

tekstforfatter +47 906 38 388 linkedin
Solveig Wulvig

Solveig Wulvig

designer +47 481 98 087 linkedin

Lyst til å jobbe hos Aldente?

Lyst til å jobbe hos Aldente?

Så hyggelig! Akkurat nå er vi på jakt etter en flink designer med byråerfaring. Er det deg, send gjerne en e-post til Kristin med dine beste arbeidsprøver og noen ord om deg selv.
Kontakt Aldente Reklamebyrå

Velkommen til oss

En jobb, en prat om kommunikasjon, en kaffe:
Ta kontakt!

Kristin Koll, byråleder, markedsrådgiver og art director,
+47 930 31 052