Aldente

Aldentes visjon er å skape bevegelse for oppdragsgivere som ser lenger enn sin egen generasjon. Med gjennomtrengende, visuelt dristig kommunikasjon. Kraftfulle avtrykk av ambisjon og intensjon. Basert på solide prosesser og strategier.

​​Bærekraft er viktig for Aldente. Derfor søker vi aktivt etter mennesker, prosjekter, produkter og tjenester som har et bevisst forhold til andre bunnlinjer enn bare den økonomiske. Bærekraft er imidlertid et stort begrep med mange lag, definisjoner og valg. Veien mot målet er lang. Underveis skal vi lære, diskutere og utfordre til modige valg.

Vi har valgt å være små og fleksible, og samarbeide tett med de beste når det kommer til noe som andre kan bedre enn oss. Derfor strekker nettverket vårt seg fra trykkerier, fotografer og programmerere og teknologiske genier til rådgivere i sosiale og digitale medier, animatører og andre tryllekunstnere. Mangler vi noen, finner vi dem.

Aldente er medlem i Kreativt Forum, reklamebransjens viktigste nasjonale bransjeforening. KFs mål er å flytte grenser for verdiskapning gjennom idékraft. Medlemskapet krever at minst én ansatt hos oss er RRA-sertifisert (= ReklameRettslig Ansvarlig), og innebærer ellers løpende faglig kompetanseheving innen blant annet mediestrategisk rådgivning, med fokus på integrert markedskommunikasjon/digitale flater.

Kreativt Forum er tilsluttet EACA - The European Accociation of Creative Agencies.

Mer om Kreativt Forum​

Kristin Koll

Kristin Koll

byråleder, markedsrådgiver og art director
+47 930 31 052
e-post

linkedin
Janne Norheim

Janne Norheim

art director og markedsrådgiver
+47 991 61 946
e-post

linkedin
Linda Gudmestad

Linda Gudmestad

tekstforfatter
+47 906 38 388
e-post

linkedin
Johannes Solhaug

Johannes Solhaug

art director junior
+47 482 70 658
e-post

linkedin

Lyst til å jobbe hos Aldente?

Så hyggelig! Akkurat nå trenger vi en flink, erfaren AD. Her finner du litt mer om hvem vi er på jakt etter. Send søknad snarest.
Velkommen til oss

En jobb, en prat om kommunikasjon, en kaffe:
Ta kontakt!

Kristin Koll, byråleder, markedsrådgiver og art director,
+47 930 31 052