Aldente

Oda og Maren er her!

Oda og Maren er her!

Aldente står sjelden i ro – ei heller det siste halve året. Nå er vi kjempeglade for å presentere våre to nye kollegaer:

Oda, vår nye AD, kommer flygende fra Anunatak i Molde, hvor hun har jobbet med alt fra Skanska til Norsk Fjellfestival. Oda har en BA i mediedesign og er en engasjert og dyktig AD som vi gleder oss til å skape gode løsninger sammen med!

Maren er vår nye, dyktige designer. I tillegg til å ha jobbet flere år i byrå, senest digitalbyrået Vecora, driver hun sitt eget selskap, HeyPaperie, stedet hvor du bestiller skreddersydde invitasjoner til livets store begivenheter. Maren er en nøyaktig og ambisiøs designer som det er en lettelse å ha fått på Aldente-laget.


Ny nettside? Velg mellom tre ulike pakker

Ny nettside? Velg mellom tre ulike pakker

Nettsider kan selvsagt variere enormt i størrelse, design og tekniske krav. For å gjøre det enklere for deg å komme i gang med ny nettside, har vi laget tre pakker: En god nettside, En veldig god nettside og En super nettside.

Trenger du ny nettside?

Trenger du ny nettside?

Svaret kommer helt an på hvem du er og hvilken jobb den nye nettsiden skal gjøre for deg. Likevel finnes det noen viktige ting du absolutt bør ha på plass:

Kommunikasjon som skaper bevegelse

Kommunikasjon som skaper bevegelse

–Hva er Aldente gode på? Hvordan jobber dere? Hvorfor skal jeg velge Aldente?

Vær så god: 32 sider om hva vi kan, hvordan vi gjør det, hva vi har gjort før og hva oppdragsgiverne våre synes om den jobben vi har gjort. Noe av det finner du på al-dente.no men ikke alt – så ta gjerne en kikk!