Aldente

En liten bok om store mål

En liten bok om store mål

Oversettelse og utforming av boken Verdensmålene – vår største mulighet og utfordring
steen hildebrandt

Bakgrunn

Steen Hildebrandt har vært medunderviser på et ettårig kursforløp i Danmark, Ledelse med hjertet, som Aldentes Kristin har deltatt på.

Steen Hildebrandt ville gjerne at en av hans mange bøker, Verdensmålene – vor største mulighed og udfordring, skulle bli tilgjengelig også på norsk. Hans besøk på Trippelkonferansen i 2019 ble en god anledning for Aldente, sammen med Helen & Hard, som også har sterk tilknytning til Hildebrandts tankegods, å bidra non-profit med utgivelse av denne lille, men viktige boken. Boken ble gitt som gave til alle foredragsholderne under Trippelkonferansen.

Løsning

Siden boken er en av hans minste, var det naturlig å lage den i et nesten-lommeformat og papir som er godt å holde i hånden. Illustrasjonen på forsiden, «kloden», er tegnet av Helen & Hard.

Lyst på et eksemplar? Boken kan kjøpes direkte fra Aldente. Den koster 200 kroner, og et eventuelt overskudd går til Steen Hildebrandts non-profit-prosjekter. Stikk innom oss i Ryfylkegata 22, eller send oss en e-post med antall eksemplarer du ønsker og hvor de(n) skal sendes.