Aldente

Få pulsen der du vil ha den – også på nett

Få pulsen der du vil ha den – også på nett

Nye nettsider

Bakgrunn

Det hundre år gamle hotellet med den fantastiske beliggenheten hadde behov for et enkelt, intuitivt og innbydende salgsverktøy som ivaretar behovet for å være synlige overfor potensielle kunder i inn- og utland. Med andre ord: Bidra til at flest mulig bestiller rom på verdens fineste sted. Samtidig skulle det være enkelt for kunden å drifte siden og oppdatere informasjon selv.

Løsning

En ny nettside er en stor satsing for et uavhengig hotell som ikke ligger midt i storbyen, og måloppnåelse i form av økning i antall bookede rom var svært viktig. Dermed ble et enkelt hierarki, med tydelige veier til booking, en viktig forutsetning for å lykkes.

Nye sola-strandhotel.no møter deg med enkle, slående filmer i stort format fra de nydelige omgivelsene og utsikten du kan glede deg til. Like under, uten endeløs skrolling, booker du enkelt rom. Samtidig finner du lett alt andre hotellet tilbyr, som spa, kurs- og konferanselokaler, restaurant og selskapsutleie. Den nye billedbanken gjorde at omgivelsene, bølgeskvulpet og magien kom enda nærmere enn før. 

Foto: Tom Haga


Det første du møter er enkle, men slående filmer i stort format fra de nydelige omgivelsene og utsikten du kan glede deg til

Enkelt å bestille rom - og å la seg friste av de andre tilbudene

Den nye bildebanken fremhever naturen, smakene, nytelsen og alt det andre du bare får på Sola Strand Hotel