Aldente

Rene råvarer. Rene smaker. Rene nytelsen.

Rene råvarer. Rene smaker. Rene nytelsen.

Ny nettside for Safteriet
safteriet

Bakgrunn

Siden oppstarten i 2011 har Safteriet økt produksjonen og omsetningen betraktelig. De har også flyttet fra den økologiske gården på Ullandhaug der alt startet, til mer hensiktsmessige fabrikklokaler i Hillevåg, hvor de har investert i produksjonsutstyr som er rigget for produksjonsøkning. Den gamle nettsiden trengte derfor en oppgradering på innhold, men også teknisk, for å møte dagens krav til brukervennlighet og personvern, blant annet.  En ny side skulle også underbygge målet om videre økt produksjon, og ivareta merkevaren Safteriet i skiftet fra gårdsproduksjon til fabrikkproduksjon. 

I dag selges drikkene på kafeer og restauranter over hele landet. Flere aktører på markedet og sterkere konkurranse gjorde det enda viktigere enn før å få frem renheten og kvaliteten i Safteriets drikker. Siden skulle også fungere som et godt salgsverktøy, ikke minst ved salg av drikkene som et godt alkoholfritt alternativ til mat.

Løsning

Den nye siden er selvsagt responsiv. Bestillinger som før gikk via mail, gjøres nå ved hjelp av et skjema som forenkler prosessen for både kjøper og Safteriet. Fristende presentasjoner av hver eneste drikk og gode tips til mat som passer, underbygger kvaliteten på varene. Det samme gjør undersiden som er viet råvareleverandørene. En oversikt over utsalgsstedene gjør det enklere å finne ut hvor man kan kjøpe drikkene. Menneskelige, engasjerte tekster uten sterkt salgsfokus underbygger opplevelsen av en liten produsent drevet av fagfolk som virkelig bryr seg om det de holder på med. Den nye nettsiden inneholder også en blogg hvor de ansatte går i dybden om alt arbeidet og kunnskapen som ligger bak hver eneste flaske – alt sammen for å underbygge fortellingen om kompromissløs kvalitet.

safteriet.no

Foto (ikke råvarer og bloggbilder): Arne Bru Haug 


Programmering: Kodeks


På høy tid med en responsiv side.

På bloggen kan du lese om alle de fantastiske leverandørene med de aller beste råvarene. 

Enkle ikoner hjelper folk å sette sammen mat og drikk.