Aldente

Bakgrunn

Etter flere år med utvikling av modellen og prosjektering av pilotprosjektet var det endelig, høsten 2016, på tide å starte salget av de 26 boligene i første byggetrinn av Vindmøllebakken bærekraftig bofellesskap. På trykk og digitalt, i egne og betalte flater.

Løsning

Hva får du for pengene i dag, egentlig? Svar: Mye mer hvis du kjøper i Vindmøllebakken!  Du får alt det du er på jakt etter – en helt ny leilighet – og så veldig mye mer, som du ikke får i andre boligprosjekter: Flotte fellesområder, sosialt nettverk og en helt ny måte å bo på.

Vi inngikk tidlig et nært samarbeid med mediebyrået BPN om optimal synlighet og maksimal trafikk til prosjektets nettside. Med deling og sosialt fellesskap som bærende verdier, var det også en naturlig idé å invitere de som hadde deltatt på kurs til en hyggelig, uformell ”delingsmiddag” i prosjektets prototype som står på tomten med mål om at eksisterende kjøpere skulle være gode ambassadører for venner og i eget nettverk ved å erfare modellens delingsfilosofi. Det er planlagt flere aktiviteter frem mot byggestart for å jobbe med markedet på mer utradisjonelle måter.

Resultat

Allerede før salgsstart var 6 leiligheter forhåndsolgt. En måned etter salgsstart hadde de digitale annonsene truffet et publikum med 126 568 unike visninger. Mai 2017 var 18 leiligheter solgt, i et marked ellers preget av stillstand. Dermed kunne den gode nyheten endelig slippes og kjøpere, investorer og ildsjeler kunne begynne å glede seg til byggestart i Vindmøllebakken bærekraftig bofellesskap oktober 2017.


Flyer skapt for å deles

Informasjonsmøte

Prospekt med alt du forventer å finne - pluss alt det andre

Helsider i Stavanger Aftenblad

Helsider i Stavanger Aftenblad

Digital annonsering i tett samarbeid med BPN